Vijfde na-Tourcriterium Ninove

De laatste voorbereidingen van het vijfde na-Tourcriterium Ninove lopen stilaan op hun einde. Naast het opstellen van tribunes, aankomstboog, podium en nadarafsluiting wordt de laatste hand gelegd aan de vip- en publiekstent om de vele wielerliefhebbers in optimale omstandigheden te ontvangen.

Met de steun van heel wat sponsors en de Stad Ninove is organisator Flanders Cyling Events er opnieuw in geslaagd om heel wat Tourhelden naar Ninove te halen en het evenement gratis aan te bieden. Ook op rechteroever staat alles klaar om er een gezellige zondag van te maken met kermis en optredens (onder andere Geena and The Lisa’s).

Om de veiligheid van de bezoekers te verhogen werden een aantal bijkomende maatregelen getroffen. Zo is er op zondag 31 juli een verhoogde inzet van politie met mobiele en voetpatrouilles. Zij worden ingezet in verschillende sectoren. Bovendien zullen een aantal agenten in burger aanwezig zijn. Verder zullen de invalswegen afgezet worden met mobiele en vaste objecten. Aan de toeschouwers wordt gevraagd om geen rugzakken of grote draagtassen mee te brengen. Bezoekers kunnen steeds gecontroleerd worden door de politie.

Meer info: www.flanderscyclingevents.be (foto’s: Giovanni Neckebroeck)

 

Topartikels editie Ninove-Dender