Magda Van Den Brempt voorzitster Stedelijke Feestcommissie Ninove

De Stedelijke Feestcommissie van Ninove is al volop bezig met de voorbereiding van carnaval 2017. In haar vergadering van 27 juni 2016 verkoos de commissie een nieuw bestuur. Voortaan gaat Magda Van Den Brempt (Open VLD) voor in het carnavalsgebeuren. De nieuwe ondervoorzitter is Pascal Schietecat (Forza Ninove), de taak van secretaris wordt vanaf nu waargenomen door Wim Thielemans (Open VLD). Eddy Vereecken (CD&V) blijft de centenbewaarder van de feestcommissie.

Samen met de veertien andere leden, de dienst cultuur en evenementen en de verschillende carnavalsinstanties van de stad zet de feestcommissie de komende maanden de carnavalstoet van volgend jaar op de rails, zowel de Rozezondagstrein (5 maart 2017) als de maandagavondstoet. De Stedelijke Feestcommissie is daarnaast onder andere verantwoordelijk voor de Nacht van de Carnavalist (11 februari 2017) en het Carnavalsfeest der Senioren (19 februari 2017).

De volledige samenstelling van de Stedelijke Feestcommissie Ninove vindt u op www.ninove.be.

Topartikels editie Ninove-Dender