BMW remt bruusk na klaksonneren truckbestuurder

Deze morgen om 8 uur beleefde een vrachtwagenbestuurder uit Hillegem een bloedstollend avontuur in Mazenzele. Peter Bellens had een paar honderden meters eerder geklaksonneerd toen een BMW naar zijn mening te lang tegen een hele lage snelheid achter een tractor bleef hangen. Volgens Bellens zou de bestuurder mogelijk aan het telefoneren geweest zijn.

Even verder, op het grondgebied Mazenzele, haalde de BMW de vrachtwagen van Bellens weer in en ging plots scherp op de rem staan. Bellens kon zijn vrachtwagen, geladen met vloeibare levensmiddelen, net naast de stilstaande BMW sturen en zo een aanrijding vermijden. Peter Bellens kon het hele incident vastleggen met zijn dashboard camera. Toen Bellens uitstapte ging de BMW er vandoor.

(Bron van de beelden: Het Laatste Nieuws)