Stadsfotografen brengen Ninoofse buurten in beeld

In mei gingen Els Huart, Sara Lamens, Niels Hemmeryckx en Liesbeth Renneboog (de vier Ninoofse stadsfotografen) aan de slag met het project “De wijken”.

Elke fotograaf duikt een tijdje onder in een bepaalde wijk of deelgemeente van Ninove. Het resultaat wordt er telkens gepresenteerd tijdens een ontmoetingsmoment met de bewoners. Els Huart bijt de spits af. Zij bekeek de voorbije weken de sociale woonwijk “De Blokken” door de lens van haar fototoestel. Dit leverde een mooie verzameling beelden op van deze wijk en zijn bewoners, gelegen tussen de Leopoldlaan en het stadspark.

Je kan de foto’s bewonderen op verschillende plekken in de straten van de wijk en in enkele stadsplanborden in het centrum van Ninove. Meer werk van de Ninoofse stadsfotografen is te bewonderen op www.ninove.be of de Instagramaccount van de stad.

Topartikels editie Ninove-Dender