Red Devil Gin uit Brussegem

Als je nog geen drankje hebt om bij Belgi√ę-Itali√ę (of de vele andere wedstrijden) te drinken, rep je dan als de duivel naar de drankslijter en schaf je een fles Red Devil Gin aan. Een product dat in Brussegem wordt verdeeld door Vin&plus, het bedrijf van Gert Hiel en Emmanuel Vandeperre.

Vin&plus heeft zich in een paar jaren tijd opgeworpen als een gekende distributeur van wereldwijnen. Zoals alle goede bedrijven wil het vooruit en zoekt het ook eigen producten te ontwikkelen. Red Devil Gin is daar een goed voorbeeld van: een rijke gin met een complexe samenstelling in een mooie designfles.

Niet minder dan elf ingredi√ęnten worden apart gedistilleerd en dan zeer secuur ‚Äėgeblend‚Äô tot Red Devil Gin. Mag niet ontbreken bij een wedstrijd van onze Rode Duivels of een zomerse barbecue.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk