Interactieve familievoorstelling ‘Thomas en het Circus’

Thomas De Stoomlocomotief bekend van het populaire televisieprogramma voor peuters is dit jaar terug in het theater met ‘Thomas en het Circus’, een interactieve familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders.

Op zondag 12 juni bezoeken Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur Ninove. Met levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek wil dit gezelschap zorgen voor een onvergetelijke namiddag voor jong en oud. Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als controleur of conducteur naar cc De Plomblom te komen.

Er is een voorstelling om 14 uur en om 16 uur met telkens na afloop een uitgebreide meet and greet in de foyer met de acteurs. Tickets en info: www.banann.be.

Topartikels editie Ninove-Dender