De supporters waren er klaar voor, nu de Duivels nog

Op verschillende plaatsen in Ninove kunnen supporters van de Rode Duivels terecht om samen op groot scherm de wedstrijden van de nationale ploeg (en vaak ook de andere matchen) te volgen. Het ene scherm al wat groter dan het andere.

Nogal wat Ninoofse cafĂ©s leverden heel wat inspanningen om voor de passende sfeer te zorgen. EĂ©n van die cafĂ©s is Kaffee De Wettel in de Stationsstraat. Er wapperen vlaggen van de deelnemende ploegen aan het EK voetbal en het terras kreeg aangepaste kleuren. In de zaal van het cafĂ© hangt een scherm met HD-kwaliteit van 12 mÂČ. Tijdens de wedstrijden van BelgiĂ« zijn er gratis frietjes te verkrijgen en wanneer “die Mannschaft” speelt, kunnen de aanwezigen genieten van gratis Bratwurst mit Zwiebeln. De fans van de Rode Duivels worden voorzien van gratis gadgets, gaande van de Nainggolan-hanenkam over een tricolore strikje tot de beroemde Nainggolan-tatoeages en driekleurenpruiken.

En nu de Rode Duivels zelf nog


Topartikels editie Ninove-Dender