Centrum Barmhartigheid roept op tot eenheid en eensgezindheid

El hammoudi Mimoun, voorzitter van het islamitisch cultureel centrum Arrahma-Barhmhartigheid Ninove, veroordeelt met klem de terroristische aanslagen van dinsdagochtend 22 maart 2016 in de Brusselse hoofdstad waarbij onschuldige slachtoffers het doelwit werden.

“Het centrum betuigt zijn deelneming voor de slachtoffers aan hun dierbaren en wenst sterkte toe aan de gewonden”, laat El hammoudi Mimoun weten. “Deze dramatische gebeurtenissen, in het hart van Europa, bemoeilijken onze de inspanningen in het kader van het harmonieuze samenleven. Daarom roept Centrum Arrahma-Barhmhartigheid, in naam van alle moslimburgers, op tot eenheid en tot eensgezindheid om een front te vormen tegen geweld en terrorisme. We roepen op om zich vast te houden aan de nobele waarden van de coĂ«xistentie en zich met stelligheid te distantiĂ«ren van deze gruwelijke misdaden die een bedreiging vormen voor de veiligheid en wereldvrede.”

Topartikels editie Ninove-Dender