Stadsfotografen betrappen de Ninovieter in zijn vrije tijd

Sinds een paar maand heeft Ninove vier stadsfotografen. Ze werkten een nieuwe reeks foto’s uit rond De Ninovieter in zijn vrije tijd: “Goe bezig in Ninove”.

Niels Hemmeryckx betrapte enkele mensen bij het uitoefenen van hun huis-, tuin- en keukenhobby’s. Liesbeth Renneboog nam de boot voor een tocht op de Dender van Ninove naar de buren stroomafwaarts. Sara Lamens trok bij nacht en ontij naar enkele bekende plekken van sport, spel en plezier. Els Huart tenslotte bezocht het repetitiehok van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Appelterre-Eichem en de rockband Hazard Pay uit Nederhasselt.

In de loop van 2016 zullen de vier elk een fotoproject realiseren rond een bepaalde wijk in groot Ninove.

Je kan de foto’s bekijken op de website en op het Instagramkanaal van de stad.

Topartikels editie Ninove-Dender