Winkel Vanden Borre Ninove overvallen

De elektrozaak Vanden Borre langs de Brusselsesteenweg in Ninove werd vanmorgen overvallen.

De daders bedreigden het winkelpersoneel met een wapen. Ze sloegen nadien op de vlucht, vermoedelijk met een witte bestelwagen. De nummerplaat blijkt gisteren te zijn gestolen in Koekelberg. De politie zette de achtervolging in, maar raakte het spoor kwijt. Volgens het parket zijn de daders gevlucht zonder buit, nadat een werknemer het alarm in werking stelde. Er is ook een schot gevallen, maar niemand raakte gewond.

Over wat er zich in de winkel afspeelde is nog weinig geweten. Iemand van het winkelpersoneel werd wel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De persoon was niet gewond, maar verkeerde in shock.

De winkel blijft de rest van de dag gesloten. De federale politie en het parket zijn ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.