Nicole en Hugo nemen afscheid van Ninoofse fans

Nicole Josy (69) en Hugo Sigal (68), Vlaanderens bekendste muzikale echtpaar bekend als Nicole & Hugo, gaan het na een loopbaan van 45 jaar rustiger aan doen. In het Concertgebouw van Brugge sloten ze op zondag 20 december 2015 hun afscheidstournee Muziek is ons Leven af. Maar op zaterdag kwam het muzikale duo eerst nog naar Ninove om er de Vlaamse Kerstparade van vzw Handelaarsvereniging op gang te trekken.

Vanaf hun eerste nummer was er ambiance op het Niniaplein. Het talrijk opgekomen publiek bedankte hen met een geweldig applaus waarna men in het winkelcentrum terecht kon voor foto’s en handtekeningen. Het laatste weekend van 2015 wordt de Vlaamse Kerstparade ingezet door Laura Lynn op zaterdag en afgesloten met Sam Gooris op zondag. De optredens zijn volledig gratis en na elk optreden is er mogelijkheid om de artiesten even kort te ontmoeten in het Ninia Shopping Center.

Topartikels editie Ninove-Dender