Winnaars vrijkaarten Jazz-MADD

De reeks najaarsconcerten 2015 wordt op 20, 21 en 22 november afgesloten met het Parijse Matthieu Marthouret Organ Quartet dat bestaat uit Matthieu Marthouret (orgel & composities), Nicolas Kummmert (sax & zang), Maxime Fougeres (gitaar) en Manuel Franchi (drums). Een optreden dat wel eens zou kunnen baden in een heel speciale sfeer, gezien de omstandigheden.

Een concert van de groep dat op zaterdagnamiddag 14 november had moeten plaatsvinden in la médiathèque d’Evry werd door het terreuralarm geannuleerd. Een beslissing waar de leden van het Matthieu Marthouret Organ Quartet absoluut geen moeite mee hadden. Een annulatie van een concert weegt niet op tegen het waanzinnige dat zich afspeelde in Parijs op vrijdag 13 november 2015, vinden zij.

Op haar Facebookpagina roept de band op niet toe te geven aan terrorisme: “Wij zijn nog nooit zo gemotiveerd geweest om verder te werken, onze vrijheid te verdedigen en onze muziek te delen met zoveel mogelijk mensen. Leve het leven, de kunst, de muziek, de sport, onze naasten en vrienden. Vergeet de haat, de lafheid, het egoïsme en het geweld.”

Goeiedag mocht vijf vrijkaarten weggeven en dit zijn de winnaars:  Carla Bruyninckx uit Affligem, Heinrich Hertveldt uit Denderleeuw, Lena Van Damme uit Meerbeke, Anoeska Maes uit Ninove en Tim Barbé uit Roosdaal. Hun toegangskaart zal aan de ingang van de gekozen locatie klaarliggen. Proficiat!

Topartikels editie Ninove-Dender