Toneelvoorstelling “aardbei of chocola?”

Toneelvereniging Willen is Kunnen, actief in Appelterre-Eichem, speelt naar jaarlijkse traditie (al bijna 100 jaar) vanaf volgend weekend het blijspel: “Aardbei of chocola?” van Peter Kremel in een regie van Eddy Cassiman.

In augustus startte de toneelvereniging met de repetities. Vanaf de eerste lezingen wist iedereen al dat dit een specialleke zou worden met veel humor en pikante scènes.

De spelers brengen het verhaal van “de eerste keer”. Stel u voor: Je bent jong, verliefd, je smacht ernaar om voor de eerste maal die wonderbaarlijke nacht van je leven te beleven. Je wacht ongeduldig op het geschikte moment en dan…… eindelijk is het zover! Die avond, niemand thuis, iedereen weg, het kot voor jou alleen. De verwachtingen zijn hoog gespannen en je hormonen beginnen driftig op te spelen. Alles is perfect voorbereid en onder controle, wat zou er dan nog verkeerd kunnen lopen?

Wie het antwoord op deze vraag wil kennen, kan terecht in zaal Pax (Appelterre dorp) op vrijdag 20 november om 20 uur, op zaterdag 21 november om 20 uur, op zondag 22 november om 15 uur, op vrijdag 27 november om 20 uur en op zaterdag 28 november om 20 uur.

Info en reservaties: www.wik-appelterre.be of telefonisch (dinsdag, donderdag en zaterdag van 17 tot 19 uur) via het nummer 0475/53 02 18.

Topartikels editie Ninove-Dender