Jazz Madd met SCHNTZL

Voor de reeks najaarsconcerten van Jazz Madd wordt de formule ‘Eén weekend, drie locaties’ herleid naar ‘Eén weekend, vier locaties’. Het duoproject SCHNTZL dat de reeks concerten mag openen, heeft meteen ook de eer om een nieuwe locatie voor te stellen: ’t Gildenhuis in Affligem.

SCHNTZL is een project van pianist Hendrik Lasure en drummer Casper Van De Velde. Ze leerden elkaar kennen op een stage voor jonge muzikanten toen ze respectievelijk 12 en 14 jaar oud waren en sindsdien stopten ze nooit met samenspelen.

Samen spelen ze eigen werk waarin vrije, geïmproviseerde delen worden afgewisseld met strikte doorgecomponeerde delen. In februari 2015 wonnen ze de STORM!Contest voor aanstormend jong muzikaal talent waarmee ze een cd-release op het W.E.R.F.- jazzlabel en een tournee met JazzLab Series (seizoen 2016-2017).

Praktisch:

  • Vrijdag 25 september 2015 om 20 uur in ‘t Gildenhuis, Affligem
  • Zaterdag 26 september 2015 om 20 uur in ‘t Kasteeltje, Denderleeuw
  • Zondag 27 september 2015 om 11 uur in De Bathyscaaf (‘Theater PACT’), Aalst
  • Zondag 27 september 2015 om 19 uur in De Kantfabriek, Ninove
  • Info & reservatie : info@Jazzmadd.be –  0495 121447 – www.jazzmadd.be
Topartikels editie Ninove-Dender