Strip-tease in de bib ?

Het hele jaar 2015 zijn er in bibliotheken in de regio van Aalst activiteiten rond strips onder de noemer Strip-tease.

Nog tot en met 31 augustus is er een uitdagende wedstrijd bij de strips voor volwassenen in de bibliotheek van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove. Er zijn mooie prijzen te winnen zoals stripbons, strips of een duoticket voor de FACTS-beurs in Gent.

In het najaar komen stripauteurs- en kenners vertellen: Ephameron over haar strip ‘Wij twee samen’ op 21 september 2015 in de bibliotheek van Ninove, Ilah over haar werk op 13 oktober 2015 in de bibliotheek van Lede, Patrick Van Gompel over ‘Strips, aha! De wereld van het beeldverhaal’ op 21 oktober 2015 in CC De Werf in Aalst en Marc Legendre & Charel Cambré over Amoras op 18 november 2015 in de bibliotheek van Haaltert. Martha Verschaffel geeft een rondleiding bij de opening van een tentoonstelling met haar werk op 30 oktober 2015 in de bibliotheek van Denderleeuw.

Alle info en reservaties op www.bibart.be. Strip-tease is een initiatief van BibArt met steun van de provincie Oost-Vlaanderen.

Topartikels editie Ninove-Dender