In Ninove wordt er ‘gebabbeld’

Babbelonië, een project van Vormingplus in samenwerking met lokale partners en besturen, laat  Nederlandstaligen en anderstaligen elkaar ontmoeten. De gesprekken gaan over alledaagse dingen en er worden activiteiten georganiseerd.

De deelnemers koken samen, dansen, maken een wandeling, nemen deel aan een buurtfeest, brengen een bezoek aan een organisatie, museum, verkennen de stad, … Met andere woorden een interessante plaats om Nederlands te oefenen, stadsgenoten te leren kennen, boeiende gesprekken te houden en deel te nemen aan fijne activiteiten.

Babbelonië is er elke woensdag (behalve tijdens schoolvakanties) tussen 9 en 11 uur  in JC De Kuip. Het is gratis. Je kiest zelf of je elke week komt, of soms. Inschrijven hoeft niet.

Topartikels editie Ninove-Dender