Dirk Legroux benoemd tot nieuwe directeur, Daniel Herinckx weer aan de slag

Dirk Legroux (48) is benoemd tot directeur van de gemeentelijke tuinbouwschool in Peizegem. Ondertussen is directeur Daniel Herinckx ā€“ na het vernietigen van het schorsingsbesluit door een beroepskamer van het onderwijs ā€“ opnieuw aan de slag. Hij blijft directeur tot 1 september. Dan neemt Legroux het van hem over.

De directeurswissel op 1 september lag al lang vast en staat los van het tuchtonderzoek tegen Daniel Herinckx, een onderzoek dat nog steeds lopende is. Dirk Legroux was directeur a.i. van Sint-Guido in Anderlecht. In de gemeenteraadszitting van eind april nam hij ontslag als gemeenteraadslid. Dirk Legroux woont in Peizegem, op een boogscheut van de school.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...