Help jij Ninove aan de titel van FairTradegemeente ?

In Vlaanderen hebben reeds 231 steden en gemeenten de titel van FairTradegemeente behaald.  FairTradegemeente is een titel die aangeeft dat een stad of gemeente en haar inwoners eerlijke handel een warm hart toedragen en er ook effectief werk van maken.

Ninove wil de komende maanden alles in het werk stellen om bij deze groep van gemeenten en steden aan te sluiten. Het stadsbestuur roept daarom een zogenaamde trekkersgroep in het leven. Lokale bedrijven en verenigingen, restaurants en caf√©s, scholen en instellingen, verenigingen, ge√Įnteresseerde Ninovieters, jong en oud: iedereen kan helpen om de titel van FairTradegemeente te veroveren.

Helpende handen en creatieve geesten kunnen aansluiten en hun steentje bijdragen. Wil jij deel uitmaken van de trekkersgroep, stuur dan een mailtje naar evelien.vanhoorde@ninove.be of bel naar 054 31 32 48 voor meer informatie.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...