Nieuwe single en fanclub voor zangeres Gwendolina

Onlangs vierde de Ninoofse zangeres Gwendolina de vijfde verjaardag van haar zangcarrière. Als voorbode hiervan bracht ze op vraag van de fans haar eerste album ‘Vijf’ uit met daarop eigen nummers.

Ondertussen heeft ze ook al een volgende single klaar. ‘Ik dans’ is een zwoel, zomers nummer dat de fans in een zuiderse vakantiestemming moet brengen. De single is te beluisteren via Spotify of te downloaden via iTunes.  Het is de bedoeling van Gwendolina om haar single eveneens te koop aan te bieden via cd en indien mogelijk een videoclip op te nemen.

Op de fanreis eind vorig jaar ontstond het idee om een fanclub op te richten die ondertussen als vzw Gwendolina boven de doopvont werd gehouden. Deze vereniging wil allerhande activiteiten organiseren voor en door de fans. Het bestuur van de vzw bestaat momenteel uit Dany Ost (voorzitter), Peter Van Kerckhove (secretaris) en Thierry De Cock (penningmeester).

Voor meer info en boekingen : vzwgwendolina@gmail.com – 0471 / 85 55 77. (foto : David Van Kerckhove)

Topartikels editie Ninove-Dender