Start van een nieuw toeristisch seizoen

Eind april start ook in Ninove het nieuwe toeristische seizoen. Elk jaar zorgen de VVV-Ninove vzw en de dienst toerisme voor een aanbod van begeleide wandelingen, een smaakfietstocht, een wandelzoektocht… zelfs varen met een jacht op de Dender is weer mogelijk.

Hierbij het overzicht van april tot en met september 2015 (*enkel met voorinschrijving) :

  • Stadswandeling: zondag 26 april. Vertrek om 14 uur aan het Kerkplein. De wandeling duurt zo’n twee uur, deelname is gratis. In de zomer van 2014 werd door de VVV-Ninove vzw een brochure uitgegeven met een volledig vernieuwde stadswandeling. Als starter en opwarmer van een nieuw toerismeseizoen wandelen de deelnemers deze boeiende tocht door de stad onder leiding van een gids. Een klassieker waarbij je Ninove in al zijn facetten ontdekt en herontdekt.
  • Kasjkeswandeling: zondag 17 mei
  • Abdijkerk, omgeving en brouwerijbezoek*: zondag 14 juni
  • Wandeling Appelterre-Voorde: zondag 19 juli
  • Smaakfietstocht: zondag 9 augustus
  • Wandelzoektocht: zondag 20 september
  • Molenwandeling: zondag 27 september
  • Verken de Dender van op een jacht*: zondag 7 juni 2015, zaterdag 4 juli 2015, zondag 2 augustus 2015 en zaterdag 5 september 2015

Meer info? VVV-Ninove/Dienst toerisme, 054  31 32 85, toerisme@ninove.be

Topartikels editie Ninove-Dender