Inbrekers plunderen geldlades speelautomaten

Twee cafés in Asse kregen in het weekend inbrekers op bezoek die het telkens gemunt hadden op de geldlades van de speelautomaten.

Het eerste slachtoffer was café De Toekomst op de Brusselsesteenweg in Zellik. Daar werd vrijdagnacht een deur opengebroken en werden de geldlades van de bingo-automaten opengemaakt. De buit bedraagt 650 euro.

Zaterdagnacht was er een gelijkaardige inbraak in café The Post in de Prieelstraat in Asse. Ook hier werden drie spelautomaten opengemaakt om het geld te kunnen nemen. De buit wordt hier geraamd op 400 tot 500 euro.

Andere politiefeiten uit het weekend in Asse:

  • In de Ganzenweg forceerden inbrekers vrijdag het  hangslot van een  tuinhuis. Er werden enkele grotere tuinmachines zoals een frees en een graszitmaaier buitgemaakt
  • De politie Amow rekende zondag twee dieven in die op het gemeentelijke containerpark van Zellik metaal en vaten stalen. Het duo, 21 en 61 jaar, had ter hoogte van Molenbos de omheining doorgeknipt. Ze werden opgepakt door een politiepatrouille in de buurt en ter beschikking gesteld van het parket.  
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk