Ladies Night op Witte Donderdag

Verenigde Handelaars Ninove (VHN) en Adno, de vereniging van Ninoofse autohandelaars en garagehouders, voelden de behoefte om de klassieke Witte Donderdag in een nieuw kleedje te steken. Met de financiële hulp van de provincie Oost-Vlaanderen en de medewerking van de stad Ninove zullen ze op donderdag 2 april vanaf 16 uur een hele reeks nieuwe activiteiten aanbieden.

Centraal hierbij staan activiteiten voor vrouwen aangevuld met animatie voor de partners en de kinderen.  De 600 eerste dames ontvangen een Goodie Bag met geschenkjes en waardebonnen. Bij afgifte van een bon die verspreid wordt via Facebook, website, krantjes en flyers kunnen ze deze afhalen op de stand aan de hoek Centrumlaan/Burchtstraat of aan de stand Beverstraat/Biezenstraat.

14 van de 16 garagehouders die lid zijn van Adno showen op de Centrumlaan en de Graanmarkt niet alleen hun auto’s maar bieden kinderen van 8 tot 12 jaar de kans om zich uit te leven op een verkeers- en behendigheidsparcours en geven 12 weekend testdrives weg. Ondertussen luistert de liveband Brass4U in de Stationsstraat de vlooien- en antiekmarkt op en is er opendeur bij de handelaars.

Om 18 uur geeft Online Fitness op het Oudstrijdersplein initiatieles Zumba en om 19 uur start de modeshow in de Geraardsbergsestraat. Op het einde van de modeshow worden paaseitjes uitgedeeld. Eén bezoeker maakt kans om ‘het prijsei’ te winnen, goed voor een Spacewalker Junior (waarde 194 euro) geschonken door Lichtadvies.

De dansgroep Love2dance uit Lierde danst vanaf 19.30 uur op het podium dat opgesteld staat op het Oudstrijdersplein. Nadien is er nog een optreden van de Vlaamse zanger Udo.

Naast dit gevulde programma van de Ladies Night, loopt er een wedstrijd van 2 tot en met 4 april 2015, waarbij de klant een deelnemingsformulier bij de leden van VHN kan bekomen en beginnen aan een zoektocht naar paaseieren. Bij ieder paasei staat een letter die leidt naar het rode ei. Daar kunnen de deelnemers hun formulier deponeren en maken ze zo kans om één van de vele mooie prijzen te winnen. Trekking op dinsdag 7 april 2015. 

Topartikels editie Ninove-Dender