Win tickets voor de kerstshow van Paul Severs

Paul Severs pakte in 1969 in feestzaal De Jonge Deken te Sint-Pieters-Leeuw voor het eerst uit met een kerstshow. Erik Lemmens, een zeer trouwe fan van Paul Severs en vriend van diens vroegere manager Sylvain Tack, vroeg toen al om de show ook te mogen organiseren in Ninove maar dan wel op kerstdag zelf. De twee partijen kwamen tot een akkoord en zo vond in Ninove in zaal Roxy op 25 december 1971 de eerste Paul Severs Kerstshow plaats.

Wegens het grote succes moest al snel uitgekeken worden naar een grotere locatie en dat werd zaal Roosevelt. Met een groots opgezet spektakel bestaande uit een orkest, danseressen, kinderkoren uit Ninove en omstreken, mooie belichting en wat later ook Radio Del Sol die na de show een drive-in show verzorgde, bleven de fans jaarlijks terugkomen.

Toen de stad Ninove cultuurcentrum De Plomblom opende, zag Erik Lemmens zijn kans om met de kerstshow van Paul Severs uit te wijken naar de Graanmarkt. Daar zal Paul Severs op donderdag 25 december 2014 om 20 uur zijn twee uur durende kerstshow brengen met Filip D’haeze als eregast. Zoals ieder jaar wordt onder de aanwezigen een zilveren kerstjuweel verloot, geschonken door juwelier Paul Roelandt.

Tickets en info : 054 33 62 17.

Goeiedag mag vijf tickets wegschenken. Stuur voor maandag 22 december een mail naar vanoha@telenet.be met als onderwerp ‚ÄėPaul Severs Kerstshow‚Äô en verder uw volledige naam, adres en telefoonnummer. Bent u bij de gelukkige, dan wordt u persoonlijk verwittigd.

Paul Severs 2014

Topartikels editie Ninove-Dender