Derde leerjaar Klim-Op is 'beestigste klas'

Het derde leerjaar van basisschool Klim-op in Westrode mag zich een jaar lang ‘de beestigste klas van het jaar’ noemen.

De leerlingen hebben samen met duizenden andere kinderen in heel Vlaanderen de voorbije maanden gewerkt rond ‘dieren van het wilde Europa’, met materiaal van WWF. Voor de nationale WWF-wedstrijd “de beestige klas” knutselden ze, maakten verhalen, tekeningen en een echte foto-bundel.

Uit 99 inzendingen koos WWF uiteindelijk de winnaar. Met een ‘beestige’ klasfoto moesten de kinderen in één beeld het resultaat laten zien van hun klaswerk rond de wilde dieren van Europa.

Na een moeilijke selectieronde koos de WWF-jury uit de vele prachtige inzendingen het derde leerjaar van Klim-op omwille de grote creativiteit die de leerlingen in hun werk hadden gestoken. Naast de felbegeerde titel van ‘Beestigste klas’ mogen de leerlingen nu op uitstap met WWF naar de grotten van Han.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise