Leerlingenraad Heilige Harten Secundair schenkt ruim 1.800 euro aan Teledienst

Naar aanleiding van de Warmste Week van Studio Brussel hield de leerlingenraad van Heilige Harten Secundair Ninove een Warmste Nacht ten voordele van Teledienst Ninove.

Een 30-tal leerlingen hebben van donderdagmiddag 18 december  tot vrijdagmiddag 19 december samen de tijd doorgebracht en een nacht lang wakker gebleven. Tijdens deze 24 urenmarathon waren er allerlei activiteiten om geld in te zamelen. De leerlingen staken een handje toe in de werkwinkel van Teledienst, verkochten zelfgemaakte wenskaarten, bekeken samen een film over kansarmoede, enz.

Er werd ook een nascholing georganiseerd door de Vlaamse Scholierenkoepel om nog meer ideeën op te doen voor toekomstige acties. Sport, spel en lifestyle stonden eveneens op het programma, zo werd er geknutseld, gebakken en gekookt, een nachtspel gespeeld, een quiz gehouden, enz.

Na een lange nacht en een stevig zelfgemaakt ontbijt, startten de leerlingen met een misviering bij de Zusters der Heilige Harten. Daarna volgde nog een halve lesdag. Als afsluiter van deze Warmste Nacht werd een bedrag van maar liefst 1829,70 euro aan Teledienst geschonken.

Topartikels editie Ninove-Dender