Omleiding wegenwerken Cauterdreef en Berrebroeckstraat Outer

Maandag 1 december begint aannemer Pevenage & zn met de tweede fase van de wegen-en rioleringswerken in de Cauterdreef en Berrebroeckstraat te Outer. De vermoedelijke duur van de werken bedraagt 3 maanden.

Het doorgaand verkeer in Eichem zal door de werken onderbroken worden. De omleiding is voorzien worden via de N8 Brakelsesteenweg en de N45 Tabakslaan. De Aardeweg zal enkel voor plaatselijk verkeer toegankelijk zijn. Doorgang via de Cauterdreef en Berrebroekstraat is niet mogelijk.

Met vragen over de uitvoering van dit project, kan je alle werkdagen tussen 8 uur en 19 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03/450 45 45 of via mail contact@aquafin.be. Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend gebruik maken van het gratis noodnummer 0800 16 603.

Topartikels editie Ninove-Dender