Uitreiking trimbrevet

Koen van Bellingen komt met zijn medebewoners van dagcentrum Zonnestraal uit Lennik al een aantal jaren wekelijks zwemmen  in zwembad De Kleine Dender te Ninove. Onlangs leverde hij een sterke prestatie.

Mits Koen zijn zwemtijd vooral indeelt door het zwemmen van baantjes, ontstond het idee om via een spaarkaart de verschillende gezwommen afstanden op te sparen tot een trimbrevet. De hoogst mogelijke afstand bedraagt 100 km. Koen Van Bellingen startte hiermee in november 2012 en na twee jaar van sportieve volharding mocht hij onlangs zijn trimbrevet van 100 km in ontvangst nemen. Iets waar de man terecht heel fier op is.

Dat dit het eerste trimbrevet is dat in het nu bijna 10-jarig bestaan van De Kleine Dender wordt uitgereikt, bewijst dat dit gaat om een uitzonderlijk sterke prestatie.

Topartikels editie Ninove-Dender