Geluksnar voor grootse pechvogel van 2014

De Ninoofse Narrengilde start met de uitreiking van de ‘Geluksnar’. De winnaar krijgt naast een beeld, gemaakt door Peter Caluwé, ook een geldprijs in de vorm van geschenkbonnen ter waarde van 1000 euro.

Om de Geluksnar te kunnen winnen moet je Ninovieter zijn (of minstens 10 jaar in Ninove wonen) en het voorbije jaar ongelooflijk veel pech gekend hebben. Kandidaten kunnen hun verhaal  met de eventuele bewijzen voor 30 november 2014 opsturen naar degeluksnar@gmail.com . Enkel getuigenissen die op dit mailadres aankomen, worden aangenomen. Het volledige reglement kan bekomen worden bij VZW De Ninoofse Narrengilde. Deelname is gratis.

De leden van de Ninoofse Narrengilden lezen alle verhalen en beslissen samen wie de uiteindelijke pechvogel van 2014 wordt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het stadsbestuur, begin januari 2015, zal ‘de gelukkige’ bekendgemaakt worden en mag hij of zij uit handen van het Narrenbestuur de prijs in ontvangst nemen. 

Topartikels editie Ninove-Dender