Blijspel ‘Vrijgezellen en vrij-gezellen’

De toneelvereniging ‘Willen is Kunnen’ uit Appelterre-Eichem speelt vanaf vrijdag 21 november in zaal Pax, Appelterre-dorp 13, het volkse blijspel ‘Vrijgezellen en vrij-gezellen’ van Karel Eens in een regie van Eddy en Silke Cassiman.

Fons, Jaak en Frans zijn vrijgezellen van het eerste uur en krijgen in hun stamcafé een woordenwisseling met drie aanwezige vrijgezelle dames over het waarom ze nog geen lief hebben. Uiteindelijk komt Swa de facteur met een oplossing. Ze wedden dat ze binnen de drie weken een lief moeten hebben. Floor, een prostituee die regelmatig in het café zit en Swa de facteur zijn getuigen van de weddenschap. Wie zal het winnen? De heren? De dames? Worden het vrijgezellen of vrij-gezellen?

Voorstellingen op vrijdag 21 november, zaterdag 22 november, vrijdag 28 november en zaterdag 29 november telkens om 20 uur. Toegangskaarten kosten 8 euro en kunnen gereserveerd worden via het nummer 0475 53 02 18.

Topartikels editie Ninove-Dender