Ninove, hoe het was

Op vrijdag 21 november om 20 uur kom je alles te weten over de rijke (industriële) geschiedenis van Ninove en de impact ervan op het dagelijkse leven in de stad.

Gino Standaert duikt in zijn overvolle archief en vergast je, aan de hand van boeiende verhalen en grappige anekdotes, op een overzicht van het plaatselijke verleden. Hij wordt hierbij begeleid door zijn eigen historische foto’s.

Heb je zelf ook nog vage herinneringen aan ‘de jaren stillekes in Ninof’, of ontbreken er details in de verhalen die je van ouders of grootouders hoorde? Ga dan zeker luisteren.

Een unieke kans voor échte Ninovieters om de historische momenten te herbeleven, maar ook een mooie gelegenheid voor iedereen om meer over Ninove te weten te komen.

Deze vertelavond wordt georganiseerd door VTBKultuur-afdeling Ninove en vindt plaats in het zaaltje van de bibliotheek (ingang langs de E. De Deynstraat). Leden van vtbKultuur betalen 2 euro, niet-leden 3 euro. Wie zeker wil zijn van een zitplaats, schrijft best vooraf in via mail : ninove@vtbKultuur.be .

Topartikels editie Ninove-Dender