Startschot ‘Fit in je Hoofd Carrousel’

Als ‘Gezonde Gemeente’ wil het stadsbestuur van Ninove gezondheid hoog in het vaandel dragen. En daarmee wordt niet alleen lichamelijke gezondheid bedoeld. Geestelijke gezondheid is minstens even belangrijk. Daarom organiseert het stadsbestuur in het kader van de ‘Fit in je Hoofd Carrousel’ een aantal activiteiten om de geestelijke gezondheid te verbeteren.

De rode draad doorheen deze campagne zijn de 10 positieve stappen voor een betere mentale gezondheid (zie : www.fitinjehoofd.be) . Dit zijn eenvoudige tips die je in het dagelijks leven kan toepassen. Het startschot wordt gegeven op donderdag 16 oktober 2014 in CC De Plomblom (Graanmarkt 12) met een filmavond: ‘The Bucket list’ met Jack Nicholson en Morgan Freeman.

Programma:

  • 19.15 uur            Onthaal met infostands en fotobooth
  • 19.45 uur            Inleiding door schepen De Jonge
  • 20 uur                 Vertoning van de film ‘The Bucket List’
  • 21.45 uur            Receptie met fotobooth en gadget 

Opgelet! De filmavond is gratis, maar je moet wel vooraf een gratis ticket afhalen in CC De Plomblom.

Tijdens de Fit in je Hoofd campagne bieden drie Ninoofse bakkerijen een ‘Goed Gevoel Gebakje’ aan: Patisserie Jan Andries, Bakkerij Muylaert en Croissy. Deze gebakjes worden ook aangeboden op de receptie na de film op 16 oktober.

Topartikels editie Ninove-Dender