Will Tura gebruikt sabbatperiode voor andere muzikale projecten

De fans van Will Tura konden op zaterdag 20 september in een uitverkocht cultuurcentrum De Plomblom alweer genieten van een twee uur durend live concert van hun idool. Normaal gezien kan organisator Radio Del Sol Ninove na afloop al tickets beginnen verkopen voor de Will Tura Live van september 2015 maar dit loopt nu wel enigszins anders, vertelt ons Bart Vermeer.

‘De kans is groot dat Will een sabbatperiode inbouwt, wat betekent dat het absoluut nog niet zeker is dat we hem op de derde zaterdag van september 2015, zoals dit al jaren de gewoonte is, in Ninove zullen zien optreden. Daarom hebben we besloten om hem op 20 juni 2015 al uit te nodigen zodat zijn trouwe fans hem nog eens aan het werk kunnen zien vooraleer hij zich tijdelijk terugtrekt.’

Voor aanvang van zijn concert nam de keizer van het Vlaamse lied even de tijd voor een gesprek met Goeiedag en bevestigde hij ons zijn voornemen om een pauze in te lassen.

‘Veel kan ik hierover nog niet kwijt, maar het klopt dat ik tijd wil vrijmaken om te werken aan enkele muzikale projecten. Ik ben voortdurend bezig met muziek, muziek is nu eenmaal mijn leven. Dit wil niet zeggen dat ik helemaal niet meer zal optreden maar ik voorzie in mijn agenda toch wat meer ruimte voor andere zaken’, aldus de zanger.

‘Eén optreden dat nu al vastligt, is het concert in mijn geboortedorp Veurne naar aanleiding van mijn 75ste verjaardag. Het concert vindt plaats op zaterdag 1 augustus en eindigt op 2 augustus, op mijn verjaardag.’

Tickets voor het speciale concert Will Tura Live dat plaatsvindt op 20 juni zijn nu al te koop bij Radio Del Sol Ninove (054/33 62 17 – bart.vermeer@telenet.be).

Langs deze weg zijn ook tickets te koop voor het eerstvolgende concert dat de Ninoofse familieradio organiseert namelijk de 43ste kerstshow van Paul Severs op 25 december 2014 om 20 uur.

Op de foto v.l.n.r. Bart Vermeer, Will Tura en Quinten Vander Donck.

Topartikels editie Ninove-Dender