Volley Asse-Lennik strikt behappy2 als naamsponsor (+ foto's)

In Brussels Kart in Groot-Bijgaarden stelde Volley Asse-Lennik zijn nieuwe ploeg en zijn nieuwe naamsponsor voor. De ploeg gaat voortaan als Volley behappy2 Asse-Lennik door het leven. Behappy2 is een start up bedrijf dat in 2010 in Spanje van start ging als aanbieder van online shopping en online betalingen. In 2014 kwam het bedrijf – dat door twee Belgen werd gesticht – naar België.

Om te zien of Asse-Lennik over een voldoende grote achterban beschikt stelde het bedrijf de ploeg voor een uitdaging: het zou het nodige sponsorbedrag op tafel leggen als de ploeg in vijf dagen tijd 15.000 ‘likes’ kon verzamelen. Het werden er meer dan 17.000. CEO Philippe Boone reageerde dan ook positief op de sponsorvraag en zo werd behappy2 naamsponsor van de club.

Naast reeds bestaande sponsors (zoals Goeiedag) werden ook nieuwe sponsors aangetrokken. Seat De Smet Ninove is de wagensponsor. Op de parking van Brussels Kart stonden vijftien gloednieuwe hagelwitte Seats Ibiza en Seats Leon klaar.

Ploeg met ambitie

Het tweede hoogtepunt van de avond was het voorstellen van de nieuwe ploeg. Een aantal vaste waarden (Robin Overbeeke, Robbert Andringa, Tim Verschueren, …) zijn gebleven en kregen versterking van o.m. Seppe Baetens en Dries Heyrman (Antwerpen) en een paar beloftevolle buitenlandse spelers.

De ambitie van coach Johan Devoghel is simpel: beter doen dan vorig jaar. En vorig jaar betekende: vierde in het eindklassement van Liga A en kwartfinale in de Europese Cev Challenge Cup. Voorzitter Jan Luppens en algemeen manager Pascal Debels hoorden het graag. Ook presentator en commercieel manager Eric Van Snick kon zich in die ambitie vinden.

Om de nieuwe start extra in de verf te zetten beschikt de club sinds woensdagavond ook over een totaal vernieuwde website. Je kan je tickets en abonnementen nu niet alleen online bestellen maar ook betalen via behappy2.