Dr.Hemerijckxplein liep vol voor Clouseau

Frank Branckaert, voorzitter van Vzw Ninove Events & Productions, genoot op het Dr.Hemerijckxplein op zaterdag 9 augustus samen met zijn team en een drieduizendtal muziekliefhebbers van de eerste dag van de Wettelconcerten 2014. Na het optreden van Level 6 en Motown Supremacy was het de beurt aan de gebroeders Wauters. Zij trakteerden het publiek op Clouseauklassiekers en recenter werk. Dj Dirk Stoops sloot het zaterdagprogramma af.

Ondanks het gure weer op zondag 10 augustus konden groot en klein toch nog genieten van de animatie en de optredens van Bart Ka√ęll, Yves Segers, Paul Severs en Nico ‚ÄėHazes‚Äô Stevens.

Vzw N.E.P. zag het levenslicht op 12 juli 2012 en stelt zich als doel het organiseren van evenementen in en rond Ninove. Naast de Wettelconcerten¬† heeft de vzw ‚ÄėWas het nu 80, 90 of 2000?‚Äô van Studio Brussel, optredens n.a.v. de Vlaamse feestdag en het WK Voetbal op groot scherm (in openlucht) op het palmares.

Het actieterrein van N.E.P. is meestal het Twijnsterplein gelegen in de schaduw van de Koepoort maar om allerlei redenen dienden ze voor deze editie van de Wettelconcerten uit te wijken naar het Dr.Hemerijckxplein op rechteroever. (Foto’s : Giovanni Neckebroeck)

Topartikels editie Ninove-Dender