Tweede parkconcert in het teken van tribute

Maspoe vzw, organisator van o.a. de parkconcerten, wil op de nationale feestdag iets speciaals aanbieden. Het festivalterrein is vandaag open vanaf 16 uur. Kinderen kunnen er zich uitleven in het springkastelendorp waarna ze verwend worden door Laura Omloop. Daarna staat de avond volledig in het teken van tributegroepen met IC/TC en The Great Queen Rats.

Om 18 uur komt Laura Omloop, de Belgische inzending voor het junior Eurovisiesongfestival van 2009, langs om de kinderen te verwennen met een optreden. Zij komt Ninove tonen waarom ze van Radio 2 de zomerhit voor kidspop mocht ontvangen en zelfs genomineerd werd voor een MIA Award.

Omdat het al eens iets steviger mag zijn, hebben de organisatoren de local heroes van IC/TC gevraagd om het gitarengeweld van hun idolen op het parkconcertenpubliek los te laten. De aanwezigen zullen zich op een concert van AC/DC wanen,  inclusief petjes en school uniformen.

De tweede tributeband van de avond, The Great Queen Rats, werkt een tournee door Europa af en houdt halt in Ninove. Maspoe is dan ook trots deze Italianen te mogen voorstellen. Deze Queen Tribute Band brengt hits als ‘Radio Ga Ga’, ‘We Will Rock You’, ‘We Are The Champions, Bohemian Rhapsody…. en zal proberen het stadspark in vuur en vlam te zetten.

De parkconcerten zijn gratis, drank is verkrijgbaar aan democratische prijzen. Iedereen is er welkom.

Topartikels editie Ninove-Dender