Circus- en straattheaterfestival ‘De Donderdagen’

Elke donderdag in juli en augustus presenteert de stad Ninove een gratis straat- of circustheatervoorstelling. Een Engelsman, een Australiër, een Fransman en een Vlaming zijn de acteurs die op donderdag 3 juli mee de aftrap van ‘De Donderdagen’ editie 2014 geven.

 De show ‘Dynamite & Poetry’ van 15Feet6 begint met een bom en eindigt met een geweer. Tussendoor zorgen bascule, barre russe en Chinese mast voor een explosieve circusvoorstelling met een absurd kantje. De Nederlander Bram Graafland zorgt als ‘De Gillende Keukenprins’ voor een hels en hilarisch voorprogramma. Wat gebeurt er als je op een zelf ineengeknutseld keukenorgeldrumstel een pannenkoek probeert te bakken? Rock’n’lol!

Praktisch

  • De meeste voorstellingen beginnen om 20 uur, maar soms wordt er  een uurtje vroeger gestart
  • Alle voorstellingen zijn gratis
  • Bij regenweer gaat de voorstelling door in cc De Plomblom
  • Info: dienst cultuur, Oudstrijdersplein 6, 9400 Ninove, 054 31 32 87, cultuur@ninove.be.
Topartikels editie Ninove-Dender