Online veiling vzw A Future For Togo

In het Thon Hotel Stephanie te Brussel werd op maandag 26 mei de derde grote online veiling ten voordele van vzw A Future For Togo voorgesteld. Deze vzw werd opgericht in 2005 door Eric De Bisschop, uitbater van hotel- feestzaal-taverne De Kalvaar in Voorde, met als doel het opzetten van ontwikkelingsprojecten in o.a. het Afrikaanse Togo. Peter is Johan Museeuw en erelid is Matthias Schoenaerts.

Steven Deduytsche (topontwerper van luxueuze handtassen wereldwijd) en Harry Schurmans  (Euro-Art) met partner Olga Zelenko die de voorbije maanden te zien waren in het realityprogramma ‘The Sky is The Limit’ op VIER, dragen vzw A Future For Togo een warm hart toe en waren aanwezig.

Harry en Olga schenken een schilderij dat Olga speciaal gemaakt heeft voor de veiling en die bovendien op de achterzijde gesigneerd is. Steven Deduytsche schenkt een heel unieke luxueuze handtas waarvan er maar één exemplaar bestaat.

Daarnaast kan men ook nog bieden op viptickets van Studio 54, een viparrangement AA Gent, indoor seats van Club Brugge, gesigneerde shirts van de Rode Duivels, Mitrovic (RSCA), Odjidja (Club Brugge) en Vincent Kompany, een diner voor twee personen bij Jeroen Meus, een gastronomisch diner met Sean D’Hondt, een citytrip naar Parijs, een citytrip naar Amsterdam, een gitaarcase van Sarah Bettens (K’s Choice), een gesigneerde zwembroek en meet and greet met Ian Thomas, tickets voor Lily Allen, Bryan Adams, Passenger, een gasbarbecue van Weber, viptickets voor Radio 2 zomerhit, viptickets voor het BK wielrennen in het Lotto Bellisol Village en veel meer.

De totale opbrengst gaat naar de weeskinderen in Togo. Bieden kan vanaf 1 juni tot 10 juni 2014 via Ebay en deze link :  http://myworld.benl.ebay.be/veilingafuturefortogovzw

Op de foto v.l.n.r. Olga Zelenko, Harry Schurmans, Steven Deduytsche en Gunter De Smet (medewerker van vzw A Future For Togo)

Topartikels editie Ninove-Dender