Unieke beleving voor VITA-lopers in Londen

Vorige week zondag nam een 10-koppige delegatie van de Ninoofse atletiekclub VITA deel aan de befaamde marathon van Londen. Voor de meesten onder de hen was dit de vuurdoop op de marathon, maar na vijf intensieve trainingsmaanden slaagde iedereen met brio in zijn/haar opzet.

Om 10 uur stipt begonnen zo’n 36.000 lopers in het mooie Greenwich Park aan hun 42,195 km lange  tocht doorheen de imposante binnenstad van Londen. Na afloop was de ontlading bij zowel lopers als supporters zeer groot.

De uitslagen van de VITA-lopers :

Geert VAN VAERENBERGH : 3.22 uur,  Michaël KEPPENS : 3.29 uur, Peter BLIKI : 3.35 uur, Stefan VAN BUGGENHOUT  : 3.39 uur, Yves EVENEPOEL : 3.46 uur, Annabel NAESSENS :3.48 uur, Alain AVOUX : 4.00 uur, Gudrun BARBE : 4.11 uur, Ann CORIJN : 4.11 uur, Eddy DE VOGELAER  : 4.14 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender