Miss Exclusive Emily Vanhoutte steunt de ark van Pollare

De West-Vlaamse studente economie moderne talen Emily Vanhoutte werd in oktober vorig jaar gekroond tot Miss Exclusive 2014. Zij zal in december België vertegenwoordigen in Manilla (Filipijnen) op de Miss Earth verkiezing.

Emily werkt momenteel een bijzonder drukke agenda af maar maakte op zaterdag 22 maart toch tijd vrij om een bezoek te brengen aan het opvangcentrum voor weidedieren in Pollare dat ze als goed doel wil steunen.

Deze zomer zal op de weide van de ark een fotoshoot georganiseerd worden met de finalistes Miss Exclusive 2015, tussen en met de dieren. Een aantal foto’s zullen een kalender sieren die ten voordele van het dierenopvangcentrum zal verkocht worden.

Wie de ark wil steunen, hoeft niet zolang te wachten. Op zaterdag 19 april is er om 10 uur een paaseierenraap op de weide voor kinderen tot 12 jaar. Inschrijven kan tot 12 april 2014 via info@arkvanpollare.be . Er is ook ontbijt voorzien en dat kan voor iedereen met of zonder kinderen.  

Leden betalen 5 euro voor het rapen van paaseieren, niet-leden 7,5 euro. Een ontbijt kost vijf euro, een kinderontbijt (tot 12 jaar) drie euro.

Topartikels editie Ninove-Dender