Carnavalsgroep Radauisj! stelt aftelkalender voor

Vanaf dinsdag 4 februari 2014, dat is 33 dagen voor carnaval Ninove, kunnen de carnavalisten beginnen aftellen. De carnavalsgroep Radauisj! die bestaat uit ex-leden van het ter ziele gegane NKV Bosjop zet deze traditie verder en  heeft voor de 19de editie van de ‘Wetteliër’ gezorgd.

Deze carnavalskalender, geïnspireerd op de welbekende Druivelaar, is niet enkel handig om af te tellen maar is ook voorzien van Ninoofse heiligen en themadagen. De aftelkalender brengt het reilen en zeilen van het voorbije jaar in Ninove op ludieke wijze onder de aandacht van de Ninovieters.

Volgens het vertrouwde recept begint de ‘Wetteliër’ met de Week van de Prauisjkamp. Aan de hand van zeven tips kan op zoek gegaan worden naar een persoon, een gebeurtenis of iets anders dat met Ninove te maken heeft. De winnaar van de prijskamp gaat aan de haal met een magnumfles champagne.

De Wetteliër is te verkrijgen bij de leden van Radauisj! , in Café Den Belleman en in Café ‘t Volkshuis, en kost 6 euro. Wie graag de kalender aan huis geleverd krijgt, kan bellen naar 0478 47 58 29.

Topartikels editie Ninove-Dender