Kampioenenviering Torenspurters

Het 37ste kampioenenbal van WTC De Torenspurters stond dit jaar niet enkel in het teken van de viering van de kampioenen 2013 maar er was ook een voorzitterswissel en de verwelkoming van het eerste vrouwelijke bestuurslid.

Op dit kampioenenbal gaf voorzitter Guy Van der Bracht de fakkel door aan Rudy Tuypens die vanaf maart 2014 zijn taak zal overnemen. Ook werd het bestuur versterkt met Leslie Haut, het eerste vrouwelijke bestuurslid. Zo krijgt de nieuwe voorzitter meteen een secretaresse aan zijn zijde.

Kampioen in de A-categorie werd Hans Droesbeke en dit voor de elfde keer. Stefaan Sergooris werd in de B-reeks voor de eerste maal clubkampioen. Stefaan werd de revelatie van de B-groep en is klaar om in 2014 aan te treden in de A-categorie. Op de foto v.l.n.r. Dr. Jan De Cooman (2de pl. B-groep), nieuwe voorzitter Rudy Tuypens (2de pl. A-groep), , kampioen A-groep Hans Droesbeke, kampioen B-groep Stefaan Sergooris en Eddy Van de Maele (3de pl. B-groep). 

Topartikels editie Ninove-Dender