Gezelligheid troef op nieuwjaarsreceptie Ter Duyst

Het nog jonge buurtcomité Ter Duyst wist op zondagmiddag 12 januari om en bij de 200 bewoners van de wijk Ter Duyst, Roslaer, Lindendreef, Plasveldstraat, Poeldeniersweg en een gedeelte van de Denderhoutembaan warm te maken om bij een glaasje en een hapje nieuwjaarswensen uit te wisselen in de lokalen van VKSJ.

Tussendoor werden de winnaars van de kerstverlichtingswedstrijd bekend gemaakt. De gelukkigen wonen op volgende adressen : Lindendreef 110, Roslaer 26, Ter Duystlaan 16, Roslaer 22, Roslaer 9, Roslaer 25, Denderhoutembaan 222 en Lindendreef 86.

De volgende afspraak is het buurtfeest op 5 juli 2014 op het speelplein van de Roslaer waar zal geprobeerd worden, om voor wie het wenst, de kwartfinalewedstrijd van het WK voetbal in Brazilië te volgen.

Topartikels editie Ninove-Dender