Rioleringswerken gestart in Rollestraat

Vanaf deze week wordt in Sint-Anna-Pede gewerkt aan het kruispunt van de Rollestraat met de Kleinveldweg. Dat brengt beperkte hinder met zich mee voor het doorgaand verkeer.

Om de riolering van de Kleinveldweg te koppelen aan die van de Rollestraat moet het kruispunt voor de helft worden ingenomen. In die eerste fase is er beperkte hinder, maar het verkeer zal gewoon door kunnen over een rijstrook. De werken aan het kruispunt duren ongeveer een week.

In een tweede fase wordt de riolering doorgetrokken in de Kleinveldweg. Die zal daarvoor gedurende twee maanden worden afgesloten. Half februari wordt de aansluiting gemaakt met de riolering op de Lossebaan, die ook even wordt afgesloten voor doorgaand verkeer.

De werken zijn een onderdeel van het project collector Neerpedebeek fase 2 en moeten afgerond zijn eind april van dit jaar.