Sinterklaas met hindernissen in basisschool H.Harten

Alsof de zware sinterklaasstorm Sinterklaas nog niet genoeg kopzorgen bezorgde, had Zwarte Piet het voor elkaar gekregen om de goedheilig man het verkeerde huisnummer te bezorgen van de basisschool Heilige Harten.

In plaats van ‘Onderwijslaan 8 ‘ stond op de lijst ‘Onderwijslaan 4’. Zo belandde Sinterklaas in de secundaire afdeling van de school. Piet probeerde zijn fout recht te zetten door zelf voor Sinterklaas te spelen, maar toen de echte Sint even later tóch aan het juiste adres aankwam, wist Zwarte Piet hoe laat het was!

Gelukkig is de Sint op zijn verjaardag nooit lang boos. Zo konden de kleuters en leerlingen van het lager genieten van de geschenken die Sinterklaas had meegebracht en mocht Zwarte Piet terug zijn fratsen uithalen.

Topartikels editie Ninove-Dender