Najaarsaankoop stookolie sp.a Ninove: snel intekenen

Wat in 2008 door sp.a Ninove in samenwerking met vzw De Redding als een jaarlijks lokaal initiatief gelanceerd werd, is wegens het grote succes geëvolueerd tot een stookolieactie die nu tweemaal per jaar georganiseerd wordt.

Wie wil besparen op het vullen van de stookolietank moet echter snel zijn want de actie loopt nog tot en met 19 september 2013.

Wie wil intekenen bestelt minimum 500 liter via het invulformulier dat terug te vinden is op de website www.ninove.s-p-a.be. De initiatiefnemers onderhandelen vanaf 20 september de laagste prijs.

Wie intekent, verbindt zich uiteraard wel voor een bestelling die afgehandeld wordt met de leverancier. De levering aan huis zal plaatsvinden begin oktober 2013. Bij eventuele afwezigheid ook vermelden of uw opslagtank bereikbaar is.

Bij vragen kan u bellen of mailen naar

Topartikels editie Ninove-Dender