Preselectie voor De Slimste Gemeente

Ninove gaat op zoek naar Het Slimste Koppel om de stad te vertegenwoordigen in de Vier-quiz ā€˜De Slimste Gemeenteā€™ in het voorjaar van 2014.

Ā Televisiezender Vier gaat na Nieuwjaar op zoek naar de opvolger van Aarschot als De Slimste Gemeente van Vlaanderen. Elke stad en gemeente wordt uitgenodigd om een quizploeg van twee spelers (een man en een vrouw) af te vaardigen. Samen met de Werkgroep Quiz organiseert de stad een preselectie.

Ā Elk duo, bestaande uit een man en een vrouw, kan deelnemen. De twee moeten allebei in Ninove wonen en vrij zijn voor de provinciale preselecties in het laatste weekend van oktober. Als het slimste Ninoofse koppel de selectie haalt, vervoegt burgemeester Michel Casteur hen voor de opnames van de tv-quiz begin 2014.

Wie wenst in te schrijven stuurt een mailtje naar cultuur@ninove.be met als onderwerp ā€˜Het Slimste Koppelā€™. Vermeld in de mail de naam, het adres en de geboortedatum van de twee spelers. Doe dit ten laatste op donderdag 10 oktober. Deelnemen is gratis.

De preselectie vindt plaats op vrijdag 11 oktober om 20.30 uur in Buurthuis ā€˜De Pallieterā€™, Smid Lambrechtstraat in Outer. Supporters en toeschouwers zijn eveneens welkom.

Topartikels editie Ninove-Dender