TS-Bikes/Cede Maiori winnen '24 uren van Welle'

Liefst 55 ploegen deden dit jaar mee aan de 24 Uren Van Welle, het wielerevenement van Jeugdcentrum Pingie, waarbij fietsers en wandelaars in 24 uur tijd zoveel mogelijk rondjes proberen af te leggen.

Inwoners en verenigingen bouwden drankstandjes op langs het parcours, dat was aangepast omwille van collectorwerken.

Bij de raceploegen ging de overwinning naar TS-Bikes/Cede Maiori. De teamleden fietsten in totaal 338 ronden, goed voor 1.240 kilometer.

Het team fietste exact één ronde meer dan de achtervolgers. Coureur Van Achtere won met ruime voorsprong bij de lolploegen. Bart Verbeire fietste in z’n eentje 939 kilometer bij elkaar en won zo de categorie Alone-riders.

Gipechje won de categorie bij de mountainbikers. Het team legde 281 ronden af.

Foto’s: Jacky Delcour