Zanzibar opent onder grote belangstelling (+ foto’s)

Het was aanschuiven aan de ingang van de zomerse pop-up Zanzibar in de onmiddellijke omgeving van het kruispunt Wolvertemsesteenweg-Linthoutstraat. Nadat eerst een aantal genodigden werden ontvangen, was het de beurt aan het ‘grote publiek’ dat door de organisatoren werd getrakteerd op een gratis cocktail.

“Ik had nooit gedacht dat er in Merchtem ooit nog palmbomen zouden staan,” grapte Maggie De Block die het lintje knippen voor haar rekening nam. Een half uurtje later stonden er grote drommen bezoekers in het witte zand of op de speciaal aangelegde houten bevloering.

De pop-up Zanzibar heeft een zwembad, 80 ton wit zand, palmbomen, 35 strandstoelen, 200 barkrukken en een cocktail-, gin- en champagnebar. Bovenop de bar is er een showroom met wagens van Jaguar-Range Rover uit Asse.

Zanzibar is vanaf 24 juni elke zaterdag open van 14 uur tot 01. Van 15 tot 17 uur is er kinderanimatie. Op de derde vrijdag van juli en van augustus wordt er een ‘after work’ georganiseerd waar mensen uit de bedrijfswereld mekaar kunnen ontmoeten. De derde zaterdag is er dan geen feel good namiddag zoals op de andere zaterdagen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk