The Big LeBandski laat Ninove swingen

Eén van de absolute smaakmakers tijdens de voorbije Savooifeesten was ongetwijfeld The Big LeBandski. Deze 19-koppige bigband onder leiding van Bruno Beeckmans met zang van Frank (Sinatra) Van Laethem dompelde het publiek volop onder in de swing.

The Big LeBandski bestaat voor het overgrote deel uit leden van de Koninklijke Harmonie Ste.-Cecilia Meerbeke. Deze verzameling jonge en minder jonge muzikanten, dames en heren, speelde al enkele keren samen als gelegenheidsband waardoor de interesse van andere muzikanten om aan te sluiten alleen maar toenam.

Op hun programma staan overbekende swingklassiekers van o.a. Glenn Miller, Tommy Dorsey en Frank Sinatra die in de jaren ‚Äė20 tot ‚Äė40 vele dansgelegenheden uit de voegen lieten barsten. Aangevuld met muziek van Harry Connick Jr. en Michael Bubl√© is het volop genieten van hun optreden.

Topartikels editie Ninove-Dender