Behaslinger siert stadhuis

Ninove wil alle vrouwen tussen 50 en 69 jaar aansporen om zich te laten screenen op borstkanker. Dankzij deze screening kan borstkanker vroegtijdig opgespoord worden en is de kans op genezing veel groter.

Om zoveel mogelijk vrouwen te motiveren om aan dit gratis onderzoek deel te nemen, organiseert het stadsbestuur van Ninove tal van activiteiten waaronder een tentoonstelling ‘Laat naar je borsten kijken’, die loopt tot 27 september, een infoavond op 15 oktober om 19.30 uur en een gratis filmavond op 20 november 2013 om 20 uur.

Het college van burgemeester en schepenen  heeft, om deze actie nog eens te benadrukken, samen met de boegbeelden van de campagne een behaslinger ophangen aan het stadhuis. Dankzij de helpende handen van enkele KVLV-dames, die de verzameling bh’s aan elkaar knoopten tot een slinger, en een hoogtewerker van het AGB DN wapperen tal van bh’s in de voortuin van het stadhuis.

Alle info over deze actie vind je op www.ninove.be

Topartikels editie Ninove-Dender